Laat de wind voor je werken en maak kans op een Eneco Windrugzak

Laat de wind voor je werken en maak kans op een Eneco Windrugzak
Reputatie 3
Badge +1
  • Community manager
  • 23 reacties
Het waait vaak hard in Nederland. Dat maakt fietsen door weer en wind soms een uitdaging. En die uitdaging hebben we gebruikt als inspiratie om de wind nóg meer voor ons laten werken. Met een duurzame innovatie die ons dagelijks leven makkelijker maakt.

Na maandenlang sleutelen aan het ontwerp is hij er dan eindelijk! Onze Eneco Windrugzak laat de wind voor je werken, op de fiets. Met de Eneco Windrugzak zie je dat duurzame innovaties verrassend simpel, Hollands en vooral heel erg leuk kunnen zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=CZn3HbxT0Wc&feature=youtu.be


Zie jij jezelf al vliegen?Maak kans op een Eneco WindrugzakWind tegen en trappen tot je scheel ziet; we klagen er allemaal wel eens over. En wat is het dan heeeeerlijk als je even windje mee hebt. En de Eneco Windrugzak geeft je nog eens een extra duwtje in de rug waardoor je nog sneller aankomt. Vertel ons waar jij nog sneller heen wilt en waarom. De drie meest originele verhalen worden beloond met deze supertoffe, handgemaakte Windrugzak.

Doe mee: www.eneco.nl/windrugzak

0 reacties

Nog geen reacties, wees de eerste die reageert!

Reageer

    Cookie Policy

    Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies om je gebruikservaring te verbeteren. Meer info.

    accept