Hallo Voorloper | Eneco Community
Blog

Hallo Voorloper

  • 10 november 2017
  • 0 reacties
  • 2798 Bekeken
Hallo Voorloper
Reputatie 3
Badge +1
  • Oud-Community manager
  • 26 reacties
Je bent klant bij een duurzame voorloper. Afgelopen maand scoorde Eneco een 7,9 in het 'Onderzoek duurzaamheid Nederlandse stroomleveranciers' van de Consumentenbond, Natuur & Milieu, Greenpeace Nederland en WISE. Het is een mooie erkenning want voorloper word je niet zomaar. Onder andere Eneco’s prestaties bij het zelf opwekken van groene stroom spelen hierbij een grote rol. Maar opvallend was dit jaar vooral de vooruitgang in het onderdeel investeringen. Eneco investeerde flink in schone windenergie en scoorde in dit onderdeel een 7,5.

Meer wind- en zonparken


De voorlopers werken volgens het rapport actief aan de omslag naar een duurzame energievoorziening. Vooral de productie van stroom wordt bij Eneco steeds duurzamer. We scoorden hierop een 8,1 omdat we er meer wind- en zonparken bij hebben gekregen.

Onze droom


Onze droom is duurzame energie voor iedereen. Waarbij wij als energiepartner onze klanten helpen om zelf energie op te wekken, energie op te slaan en te delen met anderen. En duurzame innovaties en slimme toepassingen die dit mogelijk maken zijn er al, en het worden er steeds meer Niet alleen voor de enkeling, maar voor ons allemaal.

Loop jij al voorop?


Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening over duurzame innovaties binnen en buiten je huis? En waarin jij vooroploopt? Heb jij al een huis van nu?
Laat het ons weten!

0 reacties

Nog geen reacties, wees de eerste die reageert!

Reageer