Duurzaam Aan het Werkstafette: Mathijs van Jack Bean maakt kleine verbeteringen | Eneco Community

Duurzaam Aan het Werkstafette: Mathijs van Jack Bean maakt kleine verbeteringen

  • 12 maart 2019
  • 0 reacties
  • 192 Bekeken
Duurzaam Aan het Werkstafette: Mathijs van Jack Bean maakt kleine verbeteringen
Reputatie 4
Badge +3
In de Duurzaam aan het Werkstafette vraagt Eneco ondernemers naar kleine of grote tips op het gebied van werk en duurzaamheid. Deze editie is Mathijs Huis in 't Veld aan het woord.

Vertel iets over jezelf:
Ik ben samen met Pepijn Schmeink oprichter van Jack Bean, een 100% plantaardig fast cuisine restaurant waarvan de eerste vestiging in Rotterdam staat. Onze ambitie is om een leidend internationaal merk te bouwen wat mensen inspireert om vaker plantaardig te eten.

Jouw duurzame tip:
Maak je stakeholders op een open manier onderdeel van jouw zoektocht naar een duurzamere manier van werken. Verval niet in grote rapporten en strategische vergezichten, maar begin met kleine verbeteringen en werk op een transparante manier naar het vergroten van je impact.

Aan wie geef jij het duurzame stokje door?
Willem Blom van Dept, omdat hij op een inspirerende manier bezig is om duurzaamheid ook binnen zijn organisatie een plek te geven.

Bekijk hier alle edities van Duurzaam aan het Werkstafette

0 reacties

Nog geen reacties, wees de eerste die reageert!

Reageer