storing D01 tussen router en toon | Eneco Community
beantwoord

storing D01 tussen router en toon

  • 1 maart 2018
  • 4 reacties
  • 768 Bekeken

na nieuw geinstalleerde modem/router en opnieuw geinstalleerde wifi-booster (allebei) van ziggo blijft storing D01 bestaan
icon

Beste antwoord door mAiden 1 maart 2018, 14:45

na nieuw geinstalleerde modem/router en opnieuw geinstalleerde wifi-booster (allebei) van ziggo blijft storing D01 bestaan

- Toon kan alleen werken met 2,4GHZ Wifi, niet met 5GHZ.

- Toon en je router al eens een hard-reset gegeven? Het is heel soms kwestie van de aanhouder wint.
Bekijk origineel

4 Reacties

Er was net enige dagen geleden hier een topic waar ook de Ziggo WiFi booster ter sprake kwam.
Toon®️ maakte daar verbinding op de SSID 2.4 Ghz van de booster.
Reputatie 7
Badge +8
na nieuw geinstalleerde modem/router en opnieuw geinstalleerde wifi-booster (allebei) van ziggo blijft storing D01 bestaan

- Toon kan alleen werken met 2,4GHZ Wifi, niet met 5GHZ.

- Toon en je router al eens een hard-reset gegeven? Het is heel soms kwestie van de aanhouder wint.
na nieuw geinstalleerde modem/router en opnieuw geinstalleerde wifi-booster (allebei) van ziggo blijft storing D01 bestaan

- Toon kan alleen werken met 2,4GHZ Wifi, niet met 5GHZ.

- Toon en je router al eens een hard-reset gegeven? Het is heel soms kwestie van de aanhouder wint.
beste mAiden,
hartelijk dank voor de gegeven oplossing; storing is verholpen na hard reset. toch nog even een vraag: ziet Toon dat ik ook bij een nieuwe modem/router en wifi booster andere ssid en wachtwoorden heb gekregen en moet ik die dan ook in de software wijzigen?

Reageer