Cv ketel blijft stoken en Toon geeft geen stooksignaal | Eneco Community

Cv ketel blijft stoken en Toon geeft geen stooksignaal

  • 21 december 2018
  • 7 reacties
  • 157 Bekeken

Ik heb een adv thermometer 3hr24t cv ketel. Toon geeft geen foutmeldingen. Als ik de temperatuur op de Toon hoger zet komt er een vlammetje bij te staan. Als ik hem op 12gr C zet is het vlammetje er niet meer maar de ketel blijft stoken. Of ik hem nu op aan uit aansluit of op opentherm maakt niks uit. Draden omdraaien helpt niet. Resetten vd ketel en de ketelmodule helpt ook niet. Eneco wil een monteur sturen.
Blauw geel is aan uit
Geel oranje is opentherm


7 Reacties

Reputatie 3
Badge +3
Defecte ketel module?
Vorige eigenaar geeft aan dat hij bij hem goed werkte.
Reputatie 3
Badge +3
Dat zullen ze altijd zeggen.
Reputatie 6
Badge +3
Heb je wel die blauwe draad verwijderd (staat een * bij)?
Wat doet de ketel als je de module helemaal niet aangesloten hebt?
Ja die *blauwe draad was al verwijderd.
Met de e-thermostaat doet hij het prima.
Als ik de ketelmodule de stroom eraf haal stopt de cv gelijk met verwarmen.
Reputatie 6
Badge +3
Ok dat is wel duidelijk. Dan blijft de relais in de ketelmodule op de 'aan' stand en is de ketelmodule dus stuk.
Normaal gesproken hoor je deze relais ook schakelen, vooral als je de stekker er net hebt ingedrukt (na een tiental seconden ofzo). Bij jou niet?
Reputatie 5
Badge +1
@BarryV

Ik kan een nieuwe ketelmodule naar je opsturen om te kijken of dit probleem dan is opgelost. Wil je het me laten weten of dit een optie voor jou is?

Tip: voeg je klantnummer toe aan je profiel.

Groet,
Mitchel

Reageer