Toon: Uitrol software versie 5.9.6 is van start gegaan | Eneco Community
Sticky

Toon: Uitrol software versie 5.9.6 is van start gegaanToon eerste bericht

130 Reacties

Reputatie 2
Badge +1
Dank hiervoor. Update naadloos verlopen. Alles staat zoals het hoort. Maar....... geen verbinding meer mogelijk met de app. Enig idee want aan de app is niets veranderd.
Reputatie 2
Badge +1
Thanks. Ik zag hem vanmorgen binnenkomen. De app heeft nu ook weer verbinding 👍🏼
Reputatie 6
Badge +1
Toon geeft Waterdruk aan van 13.0 bar.
Ketel zelf geeft aan 1.5 bar.
Kan toch niet aan het niet goed ontluchten liggen ?@schabaro

Ik beantwoord je vraag uit het topic Geen verbinding Toon met Toon app hier. Dit omdat je ons hier al eerder over geïnformeerd hebt in dit topic. De reactie vanuit de softwarebeheerders is dat een foutieve waarde door de ketel naar Toon gestuurd wordt. Dit probleem speelde voor zover bekend alleen bij enkele Intergas ketels. Nu blijkt dat dit nu ook geldt voor enkele Bosch ketels. De ontwikkelaars zijn op zoek naar een fix, waarvan niet bekend is hoe lang deze op zich laat wachten. We houden jullie op de hoogte.

Bedankt voor de medewerking en je kan de externe toegang weer sluiten.

Groeten,

Tina
Badge
Sinds de laatste update een enkele dagen geleden heb ik geen gegeven waardes meer. Toon werkt alleen als thermostaat. Heb de laatste 3 dagen alles doorgelezen en uitgeprobeerd, maar helaas alles blijft hetzelfde. Het zou mooi zijn als een moderator eens even meekijkt, want ik weet het echt niet meer.

Dit had ik geschreven en gelukkig antwoord op gekregen van diverse mensen. Ik zou de slimme meters laten controleren en jullie het resultaat terug melden. Nu na een vakantie wil ik jullie mededelen dat het inderdaad de slimme meters waren die defect waren. De elektriciteitsmeter en gasmeter beide vervangen en ja nu doet alles het weer.

Bedankt allen.
Nu na een vakantie wil ik jullie mededelen dat het inderdaad de slimme meters waren die defect waren. De elektriciteitsmeter en gasmeter beide vervangen en ja nu doet alles het weer.

Bedankt allen.


Graag gedaan en goed dat je nog even een terug koppeling geeft van wat ik toen vermoedde:

https://forum.eneco.nl/software-en-hardware-updates-166/toon-uitrol-software-versie-5-9-6-is-van-start-gegaan-21817/index5.html#post220562

Veel plezier weer met je Toon®️ met nu nieuwe Slimme meters.

Reageer