Stroom / gas verbruik | Eneco Community
vraag

Stroom / gas verbruik

  • 1 mei 2014
  • 5 reacties
  • 432 Bekeken

Hoe komt het dat je nog steeds geen verbruik ziet van gas /stroom op de site van Tussenstand slim sinds 29 april.

5 Reacties

dit probleem heb ik ook en het is niet een keer maar al meerdere keren in de maand april zeer vervelend
Het gaat een tijdje goed, meestal na het weekend wordt het erger.
Ben nu aan het kijken naar een alternatief om niet afhankelijk te zijn van eneco, dit kan alleen als je een slimme meter hebt met een P1 in/ uitgang ( http://www.eco-logisch.nl/Plugwise-Plugwise-Smile-P1-4563 ) of de (https://enelogic.com/nl/diensten/slimme-meters/p1-poort-uitlezen )ben nu aan het kijken wat de voordelen / nadelen zijn van deze apparaten.
Ik kom nog even terug op bovenstaande bericht.

Heb een P1 uitlezer van Enelogic aangeschaft en aangesloten wat is het prettig om te zien wat je verbruik is, en niet meer afhankelijk te zijn van Eneco die sinds 8 mei geen standen meer doorgeeft via MeterStanden Slim. Echt een aanrader :)

https://enelogic.com/nl/diensten/slimme-meters/p1-poort-uitlezen
Reputatie 2
Badge
@v Siggel. Zonder P1 uitlezer kan het ook bij enelogic. Dan kost het niets en kun je je verbruik én geleverde energie tot een dag voor vandaag zien.

Klik hier

Met P1 uitlezer kun je alles live uitlezen. Da's natuurlijk nóg mooier.
Beste Reinoud,

Bovenstaande is mij bekend, weet je ook dat je de rekening kan zien wat je moet betalen aan gas en elektra en dat live bekijken is toch ook wel waardevol.
Zo kan je live zien waar de energie sluipers zitten in huis als deze in of uitschakelen, ik ben stuk energiezuiniger geworden.
En daar doen we het toch voor anders hoef je ook niet elke dag te kijken naar Meterstanden Slim van Eneco die al sinds 8 mei geen meterstanden meer geeft.
Dus het zo en zo al een hele verbetering t.o.v dat MeterStanden Slim van Eneco.

Reageer