Zondag 16:25 nieuwe aflevering Green Make Over | Eneco Community

Zondag 16:25 nieuwe aflevering Green Make Over

  • 23 mei 2019
  • 0 reacties
  • 203 Bekeken
Zondag 16:25 nieuwe aflevering Green Make Over
Reputatie 1
Badge
Zondag om 16:25u staat er weer een nieuwe aflevering op het programma van Green Make Over. Green Make Over is een televisieprogramma op SBS6 waar gezinnen omschakelen, dus een stap nemen naar een betere leefomgeving. Het zijn allemaal aanpassingen die je in 1 dag kan realiseren. Alles levert je op de korte en/of lange termijn winst voor de portemonnee en het klimaat. En niemand hoeft daarbij in te leveren op wooncomfort.

Presentatrice en zelfverklaarde klimaatprutser Gwen Jansen gaat in 12 afleveringen steeds weer in een andere gemeente bij een gezin op bezoek die net als zij wel groener willen leven maar nog zoekende zijn naar wat ze allemaal kunnen doen. Ook zij vindt het belangrijk dat het niet teveel kost, en je er in comfort en leefplezier niet op achteruit gaat.

In de tweede aflevering gaat Gwen met haar team van experts langs bij de familie Meltzer uit Delft. De familie Meltzer bestaat uit vader Max, moeder Robinia, dochter Bo (6 jaar), zoon Sem (4 jaar). De vader des huizes is al heel 'groen' bezig, maar Robinia moet er nog maar erg aan wennen en heeft daarom de hulp ingeroepen van Green Make Over. Ga jij zondag kijken? Laat dan na afloop hier op het forum weten wat je ervan vond!

Bekijk hier alvast de teaser van aflevering 2 in Delft:

Heb je de eerste aflevering van Green Make Over gemist? Dan kun je hem hier terugkijken. Heb je naar aanleiding van de aflevering een vraag omtrent het duurzamer maken van jou woning? Stel dan je vraag aan Roy. Onze omschakeladviseur geeft graag antwoord.

Heb jij al naar Green Make Over gekeken?


0 reacties

Nog geen reacties, wees de eerste die reageert!

Reageer