Nieuw tv-programma: Green Make Over | Eneco Community
Green Make Over

Nieuw tv-programma: Green Make Over

  • 13 mei 2019
  • 0 reacties
  • 236 Bekeken
Nieuw tv-programma: Green Make Over
Reputatie 4
Badge +3
Op de Eneco Community zie je plots een hoop informatie over Green Make Over. Wat is Green Make Over? vraag je je misschien af. De meest korte uitleg is: Green Make Over is een televisieprogramma van SBS6 waar gezinnen omschakelen, dus een stap nemen naar een betere leefomgeving. Dit om energie en geld te besparen.

Een woning van top tot teen

Gwen heeft een team van experts en gaat met hen het hele huis door, van zolder tot tuin, om te kijken wat er 'groener' kan. Zo wordt bijvoorbeeld de isolatie onder de grond gecheckt en wordt er uitgezocht hoe je van elektrisch koken kan overgaan op inductie koken. Ook worden er direct handige snufjes toegepast zoals de slimme radiatorventilator die de warmte in huis sneller verspreidt.

De afleveringen

De afleveringen worden iedere zondag om 16:25u uitgezonden op SBS6. Het programma bestaat in totaal uit 12 afleveringen. Ook kun je de afleveringen terugkijken via: https://www.eneco.nl/greenmakeover/

Bekijk hier de making off:
Green Make over Events


Een paar dagen na elke TV aflevering rollen we de groene loper uit in de gemeente en provincie waar de opnames plaatsvonden! Tijdens een feestelijke happening in een grote bioscoop in de gemeente kijken we naar de TV aflevering en houden we een Green Make Over Quiz. Als je goed naar de TV aflevering hebt gekeken, heb je een voorsprong en ga jij wellicht wel met het mooie Green Make Over prijzenpakket naar huis. Lijkt het jou leuk om bij de eerste feestelijke opening in Utrecht aanwezig te zijn? Meld je hier dan (gratis) aan.

Wat we op de Eneco Community doen


Op de Eneco Community kun je terecht voor eenvoudige en ingewikkelde vragen rondom Energie. Met Green Make Over leggen we vooral de nadruk op praktische stappen die in principe door iedereen opgevolgd kunnen worden. Het gaat dus even niet over een verborgen functie in Toon of een betalingsregeling bij Eneco. Wél gaat het over hoe het is om gasloos te koken, hoe je simpel kunt besparen door het vervangen van je deurbel en wat voor trucjes je kunt uithalen om je fruit langer goed te houden. Laat op de community ook vooral weten wat je van het programma vond.

Vraag het Roy


Onze omschakeladviseur Roy is één van de experts in Green Make Over. Hij is actief op deze community. Stel hem daarom gerust een vraag. Hij geeft graag antwoord. Vraag het omschakeladviseur Roy!

0 reacties

Nog geen reacties, wees de eerste die reageert!

Reageer