Correctie op de jaarnota afgewezen door stedin!!!!???? | Eneco Community
vraag

Correctie op de jaarnota afgewezen door stedin!!!!????Toon eerste bericht

31 Reacties

Reputatie 4
Badge +1
Hoi Maddox1987,

Vervelend dat je een ander bericht hebt ontvangen dan zoals ik je heb uitgelegd. Ik kan je melden dat het verzoek, dat mijn collega eerder had neergelegd bij Stedin, was afgewezen. Vermoedelijk ging haar terugkoppeling over dat bericht. Nadat ik de kwestie met een duidelijke toelichting bij Stedin heb neergelegd, heeft Stedin bevestigd akkoord te gaan met de correctie. Je kunt de correctie deze week dus gewoon tegemoet zien!

Waarom mijn collega aangaf niets over ons contact te kunnen zien, is mij onduidelijk. Ik zal dit intern met haar opnemen. In het dossier is duidelijk zichtbaar welke afspraken we hebben gemaakt en welke stappen er zijn ondernomen. Ik ben me er van bewust dat we met het telefoontje en de gegeven informatie voor verwarring zorgen. Ik bied je hiervoor onze excuses aan en ik ga er achteraan hoe we dit soort situaties in de toekomst kunnen voorkomen.

Zoals afgesproken mail ik de correctienota in de loop van deze week naar je toe :)

Fijne avond!

Groet,
Mike
Helemaal goed.. Dankjewel nogmaals. Jij ook fijne avond. Groetjes Madelon
Hoi Madelon,

Hieruit blijkt maar weer de kracht van dit forum. 
Als er langs elkaar heen wordt gewerkt dan is dat vervelend en dat Mike voor je kortsluiten. 
Nu heb je een keiharde bevestiging dat het goed komt!
Dat geeft rust!
Reputatie 4
Badge +1
@Madelon

Ik heb de correctienota zojuist naar je gemaild!

Groet,
Mike
Ik heb het gezien Mike, ik ben helemaal blij. Kun jij toevallig zien of ze het maandbedrag van deze maand al verrekend hebben want er is niets van mij rekening geincasseerd? Nogmaals super bedankt voor de snelle afhandeling. Werkse nog even.
Reputatie 4
Badge +1
Ja, de nota van april hebben we reeds verrekend. In mei incasseren we weer een termijnbedrag. Graag leg ik je nog uit dat we op de correctienota een termijnbedrag per mei vermelden. Dit is echter het termijnbedrag van april.

Kortom, in mei incasseren we weer een termijnbedrag.

Weet je zo voldoende?

Groet,
Mike

Reageer