‘Wees de kapitein van je eigen elektrische sloep’ | Eneco Community
Blog

‘Wees de kapitein van je eigen elektrische sloep’

  • 25 augustus 2017
  • 3 reacties
  • 721 Bekeken
‘Wees de kapitein van je eigen elektrische sloep’
Reputatie 3
Badge +1
  • Oud-Community manager
  • 26 reacties
Ga met je vrienden of familie op vaaravontuur in een elektrisch aangedreven sloep in Amsterdam! Eneco heeft een partnership gesloten met de meest duurzame jachthaven van Nederland; E-Harbour.

De bouw van E-Harbour is in volle gang en wordt straks dé toekomstbestendige jachthaven van Amsterdam. De haven beschikt over 65 hoogwaardige ligplaatsen voor uitstootvrije vaartuigen. E-Harbour is de eerste grote haven waar elektrisch aangedreven boten kunnen liggen en opladen, mét windenergie van Eneco.

Omdat E-Harbour samen met de klanten van Eneco dit partnership wil vieren, mag je bij hun dochterorganisatie Adam’s Boats één gratis extra uur varen bij een minimale boeking van 2 uur. Super leuk natuurlijk!

Totdat de bouw van de haven klaar is liggen de sloepjes in een dependance. Je kunt je sloep daar ophalen en een leuke vaartocht door Amsterdam maken i.c.m. een bezoekje aan de E-Harbour in aanbouw.

Wil je een kijkje nemen bij een duurzaam bedrijf in wording en ook een elektrisch aangedreven sloepje huren? Boek hier een heerlijke vaartocht door de grachten van Amsterdam.

Jaap Schippers, de oprichter van E-Harbour & Adam’s Boats heet je van harte welkom.

Reageren op dit topic is niet mogelijk. Heb je een vraag? Maak dan een nieuw topic aan.

3 Reacties

Reputatie 4
Badge +2
Hé leuk! Derde uur varen gratis voor Eneco-klanten 🙂
Ja klopt, maar wel €90 voor de 1e 2 uurtjes.??
Reputatie 4
Badge +2
Dat klopt idd. Is een zonnetje ook bij te bestellen? 😉 🌞