Wat vind jij van dit idee? – Eenmalige cv-check | Eneco Community

Wat vind jij van dit idee? – Eenmalige cv-check

  • 14 augustus 2018
  • 2 reacties
  • 903 Bekeken
Wat vind jij van dit idee? – Eenmalige cv-check
De komende periode testen we bij Eneco vier nieuwe services onder een kleine groep mensen in Bergschenhoek en Nieuwerkerk aan den IJssel. Zij krijgen de kans om exclusief deze nieuwe diensten af te nemen zodat wij leren wat ze ervan vinden en te weten komen of we ze op grotere schaal aan moeten gaan bieden.

We willen ook graag weten wat jullie van deze nieuwe ideeën vinden. Daarom vragen we vier weken lang, iedere week wat jullie er van vinden. Hier komt de eerste.

Idee 1: Eenmalige cv-ketel check
Onderhoud van je cv-ketel is essentieel voor een goede werking, zeker in de wintermaanden wil je natuurlijk zeker weten dat je verwarmingssysteem goed werkt. Toch zijn er veel mensen die geen gebruik maken van een onderhoudsabonnement zoals Ketelcomfort. Voor die mensen hebben we iets nieuws: de eenmalige cv-ketel check. Voor een bedrag van €99,- komt een gespecialiseerde monteur bij je langs om je cv-ketel te controleren en gelijk onderhoud te plegen om een goede werking te garanderen. Als er tijdens de keuring extra werkzaamheden naar voren komen dan krijg je vooraf te horen welke kosten hieraan verbonden zijn. Met de eenmalige cv-ketel check zit je niet vast aan een abonnement maar profiteer je wel van de voordelen van een goed onderhouden ketel.

Voor meer informatie over deze dienst: check de flyer in de bijlage hieronder

We willen graag van je weten of je wel of niet gebruik zou willen maken van deze dienst. Wat zijn jouw ideeën erover? Laat het hieronder weten in de poll, of laat een reactie achter.

Binnenkort: Persoonlijke Huischeck

Dank! - Erik

Wat vinden jullie van deze nieuwe dienst?


2 Reacties

Reputatie 7
Badge +8
Persoonlijk zal ik hier geen gebruik van maken, wel om de volgende redenen:

1: CV Ketel heeft gewoon minimaal 1x in de 2 jaar een onderhoudsbeurt nodig, Of deze nou net nieuw is of oud is..

2: Problemen met CV ketels of overige komen altijd onverwachts, ik persoonlijk vind het onverantwoord om dan geen onderhoudsabonnement te hebben.
Reputatie 1
Ik zou hier geen gebruik van maken. Ten eerste heb ik een onderhoudscontract, en sluit me volledig aan bij mAiden in zijn reactie. Ten tweede biedt bijvoorbeeld Energiewacht hetzelfde eenmalig onderhoud voor slechts € 85.

Reageer