Verspillingschecker waterbed? | Eneco Community
vraag

Verspillingschecker waterbed?

  • 19 januari 2019
  • 5 reacties
  • 181 Bekeken

Badge
  • Liefhebber (level 10)
  • 14 reacties
Ik zie in de app dat mijn koelkast erg veel verbruikt maar dit is juist een A++ model. Ik vermoed dat de checker de thermostaten van mijn watermatrassen aanziet voor een koelkast, kan ik die dingen ergens toevoegen?

5 Reacties

Reputatie 5
Badge +1
@Rene_H

Het is begrijpelijk dat hetgeen wat jij ziet uiteraard voor verwarring zorgt. Het duurt namelijk even voordat de Verspillingschecker volledig bekend is met jouw verbruik en specifieke apparaten kan herkennen. De analyse en opbouw van data kost tijd en kan tot wel 3 maanden duren. Hoelang maak je al gebruik van de Verspillingschecker?

Er is trouwens ook een informatieve FAQ in de App, heb je al gelezen?

Groet,
Mitchel
Badge
Ik heb geen idee hoe lang ik het gebruik, toevallig klik ik het aan. Is de Toon in staat om verwarmingselementen te herkennen van een waterbed, en dan ook nog eens twee losse? De FAQ heb ik ook gelezen.
Hoi René,

Dat onderscheid kan de VC echt niet maken.
Mijn combi koeler/vriezer heeft de VC in 1,5 jaar niet gevonden.
Wil je echt goed geïnformeerd worden qua verbruik, koop dan 1 of 2 slimme stekkers; meldt ze aan op Toon®️ en je hebt de juiste info.
Badge
Nee dat dacht ik ook, maar verbruik van andere apparaten als de koelkast zijn dan ook niet meer betrouwbaar. Ik heb een verbruiksmeter waarmee ik afzonderlijke toestellen mee kan meten.
Zo doe ik het ook en met de slimme stekkers heb ik alles in zicht.

Reageer