Stella Vie Sneller, Slimmer & Sexyer | Eneco Community
vraag

Stella Vie Sneller, Slimmer & Sexyer

  • 23 juni 2017
  • 2 reacties
  • 585 Bekeken

Reputatie 3
Badge +1
  • Oud-Community manager
  • 26 reacties
Stella Vie is niet alleen super slim maar óók heel mooi om te zien
Het Solar Team Eindhoven presenteerde woensdag de Stella Vie! Wij zijn supertrots op deze slimme, sexy en snelle gezinsbolide.


TU/e – Bart van Overbeeke

Zie jij jezelf als in deze super slimme, sexy en snelle gezinsbolide rijden in de nabije toekomst? Laat het ons weten!

De nieuwe auto zit bomvol slimme technologie

- De Stella Vie kun je koppelen aan de energie huishouding van je woning via de slimme thermostaat Toon. Door deze koppeling aan Toon is er inzicht in hoeveel energie de auto heeft opgewekt en heeft geleverd aan het huis.

- De slim laden technologie van Jedlix zorgt ervoor dat de auto op het juiste moment kan laden wanneer er een overschot is aan energie. Daarnaast kan de applicatie ook ontladen wanneer er een tekort is, wat weer voordelig kan zijn voor de portemonnee.

- En de Stella Vie houdt tijdens het parkeren rekening met de stand van de zon met behulp van een parkeernavigatiesysteem.

Super-efficiënt
Wat nieuw is aan de auto is dat deze voor het eerst geschikt is voor vijf personen. Daarnaast is de auto efficiënter dan alle voorgaande zonnewagens. Met minder zonnecellen op het dak is de auto nog steeds in staat om zo’n 1.000 kilometer te rijden op een zomerse dag in Nederland.


TU/e – Bart van Overbeeke

Op naar een duurzame toekomst
Maar eerst de Bridgestone World Solar Challenge winnen. Online is de strijd tussen teams al losgebarsten. Via #BWSCTakeOntheDutch en #BWSC17 is de wedstrijd online te volgen op social media.

2 Reacties

Hoi Loes,

Ohhh wat is ie mooi!
Ziet er gelikt uit en nu maar hopen op een 1e plaats.
Fijn dat je de link ook even plaatste.
Ben er benieuwd naar de gezins klasse zonne auto is toch meer gericht op de toekomst. Daar waar de Eenmans meer zijn voor prestaties.

Reageer