Overtuig de politiek van de noodzaak van duurzame energie! | Eneco Community

Overtuig de politiek van de noodzaak van duurzame energie!

  • 11 september 2012
  • 1 reactie
  • 740 Bekeken

Reputatie 5
Badge +3
  • Oud-Moderator
  • 2785 reacties
Eneco is op zoek naar duurzame ideeën waarmee we de politiek overtuigen van de noodzaak om duurzame energie op te nemen in het regeerakkoord. Post je idee vandaag nog op de speciale Facebook pagina!

Met de verkiezingen voor de deur, benadrukken wij onze visie “Duurzame energie voor iedereen”. Eneco heeft alvast drie concrete standpunten benoemd waarmee we politiek Den Haag wakker willen schudden. Via Facebook gaan we de discussie aan: Wij horen graag jullie mening over deze standpunten, maar daarnaast zijn we ook op zoek naar eigen duurzame ideeën die we meenemen in onze campagne richting de politiek.

Help mee en activeer jouw eigen netwerk*
Samen gaan we voor duurzaam. Dus we hebben ook jouw stemmen nodig. Ga naar http://www.eneco.nl/voorduurzaam en steun de standpunten. Deel deze vooral met jouw vrienden via Facebook en volgers via Twitter. Met jouw netwerk bereiken we nog meer mensen. Dit vergroot de kans van slagen van onze campagne aanzienlijk en daarmee ook ons signaal naar Den Haag.

Duurzaam idee? Maak kans op een prijs
Duurzame ideeën zijn er in overvloed. Al die ideeën zien we graag terug. Krijgt jouw duurzame idee de meeste ‘likes’, dan maak je kans op mooie prijzen. Gebruik ook hier je netwerk, om zoveel mogelijk ‘likes’ te verzamelen. Of laat je netwerk zelf goede duurzame ideeën plaatsen.

Regeerakkoord
Na de verkiezingen buigt het nieuwe kabinet zich over het regeerakkoord. Dit is de leidraad voor het beleid waarmee zij de komende vier jaar aan de slag gaat. De beste ideeën geven we mee evenals de resultaten van deze campagne. Het kabinet krijgt dan een signaal dat ze niet om deze punten heen kan in het regeerakkoord.

Kijk voor de campagne op http://bit.ly/vrdrzm

1 Reactie

Er zijn al 35 ideeen geplaatst,en meer dan 1100 keer op de standpunten gestemd. En het goede is dat we nog wel even hebben om het regeerakkoord te beinvloeden. De verkiezingen zijn dan wel morgen, maar voordat er een nieuw regeerakkoord is, zijn we nog wel wat weken verder.

Allemaal meedoen dus!

Reageer