Toon onderzoeksteam opzoek naar vrijwilligers voor onderzoek!! | Eneco Community

Toon onderzoeksteam opzoek naar vrijwilligers voor onderzoek!!

  • 16 april 2019
  • 1 reactie
  • 419 Bekeken

Badge
Beste forumleden,

Het Toon ontwikkelteam is opzoek naar Toon gebruikers die graag willen meedoen aan onderzoek over Toon. We zijn opzoek naar gebruikers die weinig affiniteit hebben met technische snufjes en die wel willen besparen op hun energierekening maar hier niet veel tijd en moeite in willen steken.
Voor nu hebben twee onderzoeken opgezet waar we voor aan het werven zijn. Het gaat om een dagboekstudie over de Toon app en een aantal face-2-face gesprekken over je ervaringen over Toon.

Dagboekstudie
Onze dagboekstudie loopt voor een periode van 20 dagen. Aan dit onderzoek zal je geheel vanuit huis kunnen deelnemen en kost je een paar minuten per dag. De communicatie zal via Whatsapp en mail verlopen. Voor je deelname aan dit onderzoek ontvang je een cadeaupakket t.w.v. 50 euro.

Energie Interviews
Een 1-op-1-gesprek van ongeveer 45 minuten bij jou thuis of bij ons op kantoor. Wat voor jou het prettigst is. Uiteraard krijg je ook hiervoor een gepaste vergoeding voor je tijd moeite in de vorm van een waardebon 25 of 35 euro. (Afhankelijk van waar het interview is).
Herken je jezelf in het type gebruiker die wij zoeken of ken je iemand in je omgeving die het leuk zou vinden om aan een van de onderzoeken mee te doen? Geef dit dan per mail aan ons door.

Je kan contact met ons opnemen via het e-mailadres: gebruikerspanel@quby.com

P.S. Volgende week willen we starten met een nieuwe ronde van de dagboekstudie. We hebben nog een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze ronde. Laat het ons dus snel weten als jij of iemand in jouw omgeving geïnteresseerd is om mee te doen. Dan sturen wij je meteen de nodige informatie toe.


Alvast bedankt en hopelijk tot snel!☺

Groetjes,
Hayad

1 Reactie

Reputatie 7
Badge +8
Ben ik als gebruiker van Olisto en Homey misschien iemand met teveel affiniteit met techniek?

Reageer