Toon geeft teveel gasverbruik aan | Eneco Community

Toon geeft teveel gasverbruik aan



Toon eerste bericht
Reageren op dit topic is niet mogelijk. Heb je een vraag? Maak dan een nieuw topic aan.

105 Reacties

Hahaha, whatever, t was voor mij DE oplossing!

Whatever is een beetje simpel geroepen.
Wij proberen hier op het forum de juiste termologie te gebruiken.
WiFi en zWave zijn 2 geheel verschillende zaken.
Ik probeerde je dat dus uit te leggen. :P

Maar ik ben blij dat de repeater voor jou de oplossing was, want uiteindelijk willen we hier tevreden Toon gebruikers!!
Reputatie 7
Badge +6
Beste Tristan Remkes,

Leuk dat je de weg naar dit forum hebt gevonden! Net als Brandje wil ik je vragen om te controleren of de sensor goed voor het laatste cijfer zit.
Als je nog vragen hebt hoor ik het graag.

Groet,

Folkert
Beste Folkert,

Dit heb ik direct gecontroleerd, deze lijkt goed te zitten en kan zo te zien maar op 1 manier bevestigd worden door de doorzichtige sticker die over de meter is geplakt.
Nog steeds geeft hij 3 maal per ronde een signaal af.
Ik blijf eerlijk gezegd liever van die sticker af.

Met vriendelijke groet,

Tristan Remkes
Badge +5
Hoi Tristan, als de transparante houder met het gaatje niet exact geplaatst is kun je hem beter opnieuw positioneren! Anders blijf je met de fout zitten. Staat overigens de instelling op Toon in overeenstemming met de hoeveelheid pulsen?
Reputatie 7
Badge +6
@Tristan Remkes,

Kan je op Toon de klantenservice toegang aanzetten? Dat kan bij Menu > Klantenservice. Ik kijk het voor je na en kom er snel op terug.